ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11:54
20/4

Ξέσπασμα Ντόρας Μπακογιάννη κατά Παναγιώτη Κουρουμπλή

Ξέσπασμα με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Παναγιώτη Κουρουμπλή από την Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή τα όσα είπε ο υπουργός για τη Μαρίκα Μητσοτακη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη "βομβαρδίζει" τον κ. Κουρουμπλή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα σόσιαλ μίντια (Twitter), όπου γράφει ανάμεσα σε άλλα: Τώρα το θυμήθηκε ο κ. Κουρουμπλής 30 χρόνια μετά;

Ο κ. Κουρουμπλής είχε μιλήσει σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, όπου είχε αφήσει αιχμές για το σωματείο Αλληλεγγύη το οποίο είχε δημιουργήσει η Μαρίκα Μητσοτάκη.

"Να μας απαντούσε ο κ. Μητσοτάκης σε ένα ερώτημα: Που πήγαν τα λεφτά του σωματείου Αλληλεγγύη, τα εκατομμύρια που συγκεντρώθηκαν. Λέω για το Μαρίκειο σωματείο. Εκατομμύρια συγκεντρώθηκαν τότε και κανείς δεν ξέρει που πήγαν. Τότε ήμουν γενικός γραμματέας της Πρόνοιας", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στον υπουργός είχε απαντήσει πρώτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο κ. Κουρουμπλής αναφέρθηκε και σήμερα, με χυδαία υπονοούμενα, στη μητέρα μου Μαρίκα Μητσοτάκη. Θυμάμαι πολύ καλά την εποχή που η μητέρα μου, ως σύζυγος πρωθυπουργού, είχε θέσει ως στόχο ζωής τη δημιουργία ενός δημόσιου κέντρου αποκατάστασης για άτομα που έπασχαν από αναπηρίες και τετραπληγίες. Θυμάμαι πολύ καλά τη χυδαιότητα με την οποία το ΠΑΣΟΚ τότε (ναι, το ΠΑΣΟΚ του κ. Κουρουμπλή) της είχε επιτεθεί. Η μητέρα μου απογοητευμένη εγκατέλειψε την προσπάθεια, και δεν ήταν άνθρωπος που τα παρατούσε εύκολα!

Λυπάμαι πραγματικά που ο κ. Κουρουμπλής, ο οποίος έκανε τα πάντα για να εξαιρεθούν από την εξεταστική οι δύο περίοδοι της δικιάς του εμπλοκής στο υπουργείο Υγείας, έπεσε τόσο χαμηλά ώστε να αφήσει υπονοούμενα για έναν άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή πριν από πέντε χρόνια. Λυπάμαι διπλά γιατί ο ίδιος, ως άτομο με ειδικές ανάγκες, θα έπρεπε να έχει μια αυξημένη ευαισθησία για τα θέματα αυτά. Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Αλλά όταν οι άνθρωποι βρίσκονται κάτω από πίεση δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα".

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Ξέσπασμα Ντόρας Μπακογιάννη κατά Παναγιώτη Κουρουμπλή
  • Ξέσπασμα Ντόρας Μπακογιάννη κατά Παναγιώτη Κουρουμπλή
ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ