ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΟΣ
17:23
20/3

Divorce hotel: Το πεντάστερο που σε βοηθάει να χωρίσεις σαν άνθρωπος!

UPDATED:

Δεν είναι αστείο. Πρόκειται για ένα νέο concept ξενοδοχείων, που γεννήθηκε -που αλλού;- στην Ολλανδία, περιβόητη για τη φιλελεύθερη προσέγγισή της στις κοινωνικές σχέσεις. Σκοπός του; Να βοηθήσει τα ζευγάρια να χωρίσουν άνετα και χαλαρά. Και να προχωρήσουν τη ζωή τους χωρίς να ταλαιπωρούνται με τα πρακτικά. 

Τα Divorce hotels είναι αυτό που... δεν φαντάζεστε. Ξενοδοχεία που πας για να χωρίσεις.

Η ιδέα είναι η εξής: Παίρνεις τα μπογαλάκια σου και την καλή σου διάθεση (βασικό όρος για να πας σε ξενοδοχείο χωρισμού) και περνάς ένα σαββατοκύριακο στην ηρεμία και την πολυτέλεια ενός Divorce hotel. Εκεί, ξεκαθαρίζεις και το μυαλό σου αλλά μπορείς να συναντηθείς και με έμπειρους δικηγόρους ή διαπραγματευτές για να βγάλεις μια άκρη με τις πρακτικές λεπτομέρειες και την ζαλιστική γραφειοκρατία της λύσης ενός γάμου, μια κι έξω!

Υπάρχει μάλιστα και ολόκληρη ομάδα υποστήριξης (λογιστές, χρηματο-οικονομικοί σύμβουλοι, κ.α.) για τα περαιτέρω.

Ο σκοπός των Divorce hotels δεν είναι βεβαίως να πάτε να τσακωθείτε ή να βγάλετε τα εσώψυχα του γάμου σας. Είναι να χωρίσετε χωρίς τραβολόγημα και χωρίς να τρέχετε στους ειδικούς – αντίθετα έρχονται αυτοί σε σας, λίγο μετά που θα βγείτε από τη σάουνα...

Το πακέτο ενός Σαββατοκύριακου χωρισμού κοστίζει από 8 έως 12 χιλιάδες ευρώ και οι σύζυγοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πολυτελή τους διαμονή σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, να κάνουν σπα, να δειπνήσουν μαζί και μετά από αυτά να βάλουν τέλος στη σχέση τους, με τον πιο γρήγορο τρόπο.

Το Divorce hotels είναι αλυσίδα, υπάρχουν ήδη έξι ξενοδοχεία στην Ολλανδία, και το όλο εγχείρημα εξαπλώνεται.

Τα Divorce hotels προσφέρουν ένα μενού με τρεις επιλογές: Διαζύγιο γραφείου, διαζύγιο σε ξενοδοχειακό weekend ή και online διαζύγιο. Προϋπόθεση: Η αυθεντικά φιλική διάθεση μεταξύ των συζύγων.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ