ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ
17:05
10/1

«Safey»: Το gadget που εγγυάται ασφάλεια των προσωπικών σας αντικειμένων στις παραλίες

To «Safey» ήρθε για να κάνει τις στιγμές στην παραλία πιο ξέγνοιαστες. Πρόκειται για ένα πατενταρισμένο κουτί ασφαλείας που ήρθε για να δώσει λύση στην ασφαλή φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων μας, καθώς απολαμβάνουμε τα καλοκαιρινά μας μπάνια.

Ο στόχος του «Safey» είναι η επίλυση του διαχρονικού προβλήματος που αντιμετωπίζουμε όλοι στις παραλίες με την ασφάλεια του κινητού μας, των χρημάτων, των κλειδιών μας κτλ. Έτσι, δημιουργήθηκε το εξαιρετικά προσεγμένο και κομψό design του «Safey» box το οποίο προσφέρει παράλληλα μια πολύ έξυπνη επιλογή διαφημιστικού μέσου, λόγω της μοναδικής δυνατότητάς του να γίνεται custom-made για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του κάθε διαφημιζόμενου πελάτη.

To «Safey» εφαρμόζεται με ασφάλεια σε όλων των ειδών τις ομπρέλες και επίπεδες επιφάνειες. Συνοδεύεται με ένα custom-made αδιάβροχο βραχιόλι μπρελόκ που ακούει στο όνομα «Safit» και σχεδιάστηκε ειδικά για να εφαρμόζεται στον καρπό του πελάτη, ο οποίος μπορεί να απολαύσει άνετα το κολύμπι ή άλλες δραστηριότητες στη θάλασσα/πισίνα και να έχει πάντα μαζί του το κλειδάκι ασφαλείας του Safey.

«Σας περιμένουμε να γνωρίσετε από κοντά το Safey στη 10η Horeca.
Αθήνα, Metropolitan Expo, 6-9 Φεβρουαρίου 2015».

Για περισσότερες πληροφορίες για το Safey αποταθείτε στο 210 76.00.155 ή στο info@safey.gr / www.safey.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ