ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ
12:12
19/4

Πτώση ελικοπτέρου: Τα πρόσωπα της τραγωδίας και η επιζήσασα [vds+photos]

UPDATED:

Τέσσερις νεκροί και μία τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός από την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου στην περιοχή του Σαρανταπόρου Ελασσόνας. To ΓΕΕΘΑ ανακοίνωσε τα ονόματα των τεσσάρων νεκρών αξιωματικών και της επιζήσασας.

Οπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση «από την επιτόπια έρευνα εντοπίστηκαν τέσσερις (4) σοροί επιβαινόντων, οι οποίες και ταυτοποιήθηκαν ως του Υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη, του Συνταγματάρχη (ΤΘ) Θωμά Αδάμου, του Ταγματάρχη (ΑΣ) Δημοσθένη Γούλα και του Υπολοχαγού (ΑΣ) Κωνσταντίνου Χατζή. Επίσης εντοπίστηκε τραυματισμένη εκτός κινδύνου η Αρχιλοχίας (ΑΣ) Βασιλική Πλεξίδα η οποία και διακομίζεται στο 424 ΓΣΝΣ Θεσσαλονίκης».

Η νεαρή αρχιλοχίας, κατάγεται από τα Τρίκαλα, είναι παντρεμένη κι ο σύζυγός της είναι επίσης στρατιωτικός και μένει στον Βόλο, καθώς υπηρετεί στην Αεροπορία Στρατού στο Στεφανοβίκειο.

Ο Κρητικός Ιωάννης Τζανιδάκης, υποδιοικητής της Στρατιάς, υποστράτηγος Ιππικού Τεθωρακισμένων,  κατάγονταν από την Αρχαία Ελεύθερνα, του Ρεθύμνου.

Κάτοικος Λάρισας όπως και οι άλλοι τρείς νεκροί από την συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας ήταν ο υπολοχαγός και συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου, Κωνσταντίνος Χατζής.

Ο υπολοχαγός Κωνσταντίνος Χατζής άφησε την τελευταία του πνοή εκτελώντας το καθήκον του βυθίζοντας στο πένθος της οικογένεια και τους φίλους του.

Ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης

Ο συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου

Η αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα

Ο υπολοχαγός Κωνσταντίνος Χατζής

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Πτώση ελικοπτέρου: Τα πρόσωπα της τραγωδίας και η επιζήσασα [vds+photos]
  • Ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης
  • Ο συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου
  • Η αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα
  • Πτώση ελικοπτέρου: Τα πρόσωπα της τραγωδίας και η επιζήσασα [vds+photos]
  • Πτώση ελικοπτέρου: Τα πρόσωπα της τραγωδίας και η επιζήσασα [vds+photos]
  • Ο υπολοχαγός Κωνσταντίνος Χατζής
ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ