ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20:34
20/3

Ο Σώρρας είναι στην Ελλάδα και θα εμφανιστεί - Τι λέει ο δικηγόρος του [vds]

UPDATED:

Στα δικαστήρια της Πάτρας εμφανίστηκε σήμερα (20/3) ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα, Βασίλης Νουλέζας. Ο κ. Νουλέζας άσκησε έφεση σε βάρος της απόφασης που καταδικάζει τον Αρτεμη Σώρρα και την σύζυγό του σε 8 χρόνια φυλάκιση και έκανε και αίτηση αναίρεσης του μη ανασταλτικού αποτελέσματός της.

Διαβάστε ακόμη: Μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψη Σώρρα - Ειδική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. ακολουθεί τα ίχνη [vds]

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο Αρτέμης Σώρρας δεν έχει φύγει στο εξωτερικό. Βρίσκεται στην Ελλάδα. Μάλιστα είπε πως αν απορριφθεί το αίτημα έφεση αύριο, θα μιλήσει με τον εντολέα του καθώς δεν γνωρίζει αν είναι στις προθέσεις του να παραδοθεί.

Διαβάστε ακόμη: Κουμπάρος Σώρρα: Σύγχρονος Καματερός, κυκλοφορούσε με ταυτότητα της ΕΥΠ!

«Ο Αρτέμης Σώρρας βρίσκεται στην Ελλάδα και σύντομα τις επόμενες ημέρες θα είναι παρών για να υποστηρίξει την αλήθεια και την αθωότητά του. Ο Αρτέμης Σώρρας διώκεται κατά την άποψη μου πολιτικά και υπάρχει μια συντονισμένη επίθεση νομικής, κοινωνικής οικονομικής και φυσικής τους εξόντωσης...

Και σε αυτήν έχουν την προσπάθεια συστρατευθεί και το χρεοκοπημένο πολιτικό και το μιντιακό και οικονομικό κατεστημένο της χώρας που τη λεηλάτησε και την έφτασε σε αυτό το σημείο εσχατοσύνης», είπε μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ