ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20:52
9/5

Διακοπή κυκλοφορίας την Tετάρτη στην Αθηνών-Λαμίας

Σε διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας από το ύψος Σχηματαρίου ως τη Ριτσώνα, προχωρά την Τετάρτη, ο ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να γίνουν έργα αποξήλωσης αγωγών, μέσης και χαμηλής τάσης.

Η διακοπή της κυκλοφορίας, που θα διαρκέσει από τι 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι αφορά και στα δύο ρεύματα από το 67ο έως το 75ο χλμ. Της Εθνικής Οδού.

Σύμφωνα με την Κοινοπραξία «Νέα Οδός», οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία θα εξέρχονται υποχρεωτικά στον Ημικόμβο Σχηματαρίου μέσω του παράπλευρου δικτύου, και με τη χρήση προσωρινών πληροφοριακών σημάνσεων, θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Ριτσώνας, ενώ ταυτόχρονα θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία του Ημικόμβου Σχηματαρίου.

Αντίστοιχα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται υποχρεωτικά στον Α/Κ Ριτσώνας και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση προσωρινών πληροφοριακών σημάνσεων, θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Ημικόμβου Τανάγρας, ενώ ταυτόχρονα θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα του Α/Κ Ριτσώνας.

Όση ώρα διαρκούν τα μέτρα, δε θα ισχύει η είσπραξη διοδίων στον πλευρικό σταθμό της Θήβας, απ’ όπου οι οδηγοί θα διέρχονται ελεύθερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ