ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΛΛΗ ΟΨΗ
17:32
20/4

Σοκ: Έκανε όργια με ζώα σε πάρτι κτηνοβασίας - Γιατί γλίτωσε τη φυλακή!

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η ομολογία μιας Βρετανίδας συνταξιούχου, η οποία παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ με σκύλους συμμετέχοντας σε πάρτι κτηνοβασίας. Η διεστραμμένη Carol Bowditch, 64 ετών, όχι μόνο ικανοποίησε τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις της με τρεις σκύλους.

Πρόκειται για έναν Αγίου Βερνάρδου, ένα λαμπραντόρ και έναν Γερμανικό Ποιμενικό, αλλά βιντεοσκοπούσε τις φρικιαστικές πράξεις της. Παρόλα αυτά γλίτωσε τη φυλακή, υποστηρίζοντας ότι συμμετείχε στα όργια γιατί δεν ήξερε πως ήταν παράνομο!

Οι Αρχές επικεντρώθηκαν περισσότερο στο διοργανωτή των πάρτι κτηνοβασίας, όπου οι ιδιοκτήτες των σκύλων παρακολουθούσαν τις γυναίκες να κάνουν σεξ με τα τετράποδα πριν ικανοποιήσουν τη δική τους διαστροφή αργότερα με τις ίδιες γυναίκες!

Ο 65χρονος Daniel Galloway, ο οποίος είχε στην κατοχή του και εξαιρετικά ακραίo πορνογραφικό υλικό με παιδιά, παραδέχθηκε επίσης την ενοχή του.

Σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι της Bowditch, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα DVD και ένα USB stick τα οποία περιείχαν ακατάλληλα βίντεο της 64χρονης να κάνει σεξ με σκύλους, αλλά και περίπου 40 φωτογραφίες ή gifs.

Η μέγιστη ποινή για κτηνοβασία στη Βρετανία είναι 2 χρόνια φυλάκιση.

ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ