ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΛΛΗ ΟΨΗ
16:04
16/2

Μια 7χρονη ζήτησε να δουλέψει στην Google - Τί της απάντησε η εταιρία! [photos]

Μία επτάχρονη που λατρεύει την τεχνολογία αποφάσισε να... ζητήσει δουλειά από την Google. Η εταιρεία όχι μόνο δεν αγνόησε την αίτηση αλλά απάντησε στην μικρή. Η αλληλογραφία δημοσιεύθηκε από τον πατέρα της μικρής Βρετανίδας και όπως ήταν φυσικό έγινε viral...

Απευθυνόμενη στο «αφεντικό της Google», η μικρή Chloe Bridgewater ζήτησε δουλειά τονίζοντας την αγάπη της για τα ρομπότ και τους υπολογιστές, ενώ αναφερόμενη στα προσόντα της πρόσθεσε: «είμαι πολύ καλή στην τάξη και είμαι καλή στην ορθογραφία και στην ανάγνωση».

«Οταν μεγαλώσω, θα ήθελα μια δουλειά στην Google. Θέλω επίσης να δουλέψω σε ένα εργοστάσιο σοκολάτας και να κολυμπήσω στους Ολυμπιακούς Αγώνες (...). Ο πατέρας μου μού είπε να σας δώσω μια αίτηση για να βρω μια θέση εργασίας στην Google. Δεν ξέρω πραγματικά τι είναι αυτό, αλλά μου είπε ότι ένα γράμμα θα έφτανε για την ώρα», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ιδιόχειρη επιστολή της.

Λίγες μέρες αργότερα, ήρθε επίσημη απάντηση από την εταιρεία, από τον ίδιο τον διευθύνοντα σύμβουλο της Google, Sundar Pichai.

«Σε ευχαριστώ πολύ για το γράμμα σου. Χαίρομαι που σου αρέσουν τα ρομπότ και τα κομπιούτερ και ελπίζω να συνεχίσεις να μαθαίνεις περισσότερα πράγματα για την τεχνολογία. Νομίζω ότι αν συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά και να ακολουθείς τα όνειρά σου, μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου -από το να εργαστείς στην Google, μέχρι να κολυμπήσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Περιμένω να μου στείλεις αίτηση εργασίας όταν τελειώσεις το σχολείο! Εύχομαι τα καλύτερα σε σένα και στην οικογένειά σου», της έγραψε.

Ο μπαμπάς της μικρής έσπευσε να μοιραστεί  το γράμμα της κόρης του στο Linkedin, εξηγώντας ότι η κόρη του έχασε την αυτοπεποίθησή της σε ένα αυτοκινητικό ατύχημα πριν από λίγα χρόνια και ότι αυτό το γράμμα αποτέλεσε τεράστια ώθηση στο να αποκτήσει ξανά εμπιστοσύνη στον εαυτό της.

«Τώρα έχει μεγαλύτερη όρεξη να τα πάει καλά στο σχολείο και να δουλέψει στην Google», έγραψε ο πατέρας της μικρής στο ποστ που ανέβασε. «Δεν υπάρχουν λόγια να ευχαριστήσω έναν τόσο πολυάσχολο άνθρωπο, που έκανε ένα διάλειμμα για να φέρει πιο κοντά το όνειρο ενός μικρού κοριτσιού - αν και δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι η ίδια γνωρίζει πως χρειάζεται πολύ περισσότερο από ιππασία, καρτ και ήσυχο ύπνο για να πιάσει δουλειά στην Google!», ανέφερε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Μια 7χρονη ζήτησε να δουλέψει στην Google - Τί της απάντησε η εταιρία! [photos]
  • Μια 7χρονη ζήτησε να δουλέψει στην Google - Τί της απάντησε η εταιρία! [photos]
  • Μια 7χρονη ζήτησε να δουλέψει στην Google - Τί της απάντησε η εταιρία! [photos]
ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ