ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΛΛΗ ΟΨΗ
15:21
27/4

Εκανε τρία χρόνια φυλακή για έγκλημα που δεν διέπραξε - Τον μπέρδεψαν με δίδυμο αδερφό, τον οποίο δεν γνώριζε!

Eνας Ρώσος ισχυρίζεται ότι πέρασε τρία χρόνια φυλάκισης για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ όταν η αστυνομία τον συνέλαβε για έναν δίδυμο αδελφό που δεν γνώριζε ότι είχε! Ο Andrey Chistyakov, 40 ετών, εξομολογείται ότι ήρθαν τα πάνω-κάτω στη ζωή του, όταν ήταν 18 ετών, συνελήφθη και φυλακίστηκε εσφαλμένα.

Ισχυρίζεται ότι συνελήφθη καθώς εγκατέλειψε το σπίτι του στο Sokol, στην περιφέρεια Vologda της περιφέρειας της δυτικής Ρωσίας, για να επανέλθει στον στρατό. Η αστυνομία του καταλόγισε ότι διέπραξε έγκλημα στην πόλη Ιζεβσκ στην κεντρική περιοχή της Ουδούρτης της Ρωσίας, όπου ποτέ δεν είχε πάει.

Ο Chistyakov, ο οποίος μεγάλωσε σε ένα ορφανοτροφείο, δήλωσε: «Θα έπρεπε να συλλάβουν έναν άλλο άνδρα, με τον οποίο έμοιαζα. Πείσθηκα γι αυτό όταν τον είδα...

Οι υποψίες του αυξήθηκαν περαιτέρω μέσα στη φυλακή όταν συναντήθηκε με έναν συγκρατούμενο που φαινόταν να τον γνωρίζει Ο Chistyakov είπε: «Του είπα ότι με είχε μπερδέψει με κάποιον άλλο. Αλλά ο κρατούμενος με διαβεβαίωσε ότι με ήξερε».

Μετά την αποφυλάκισή του κατάφερε να έρθει σε επαφή με τη βιολογική του οικογένεια και δήλωσε ότι οι υποψίες του επιβεβαιώθηκαν.

Ο 40χρονος, ο οποίος ονειρευόταν κάποτε να γίνει δάσκαλος και να κάνει οικογένεια, λέει ότι η ζωή του έχει καταστραφεί από το δίδυμο αδελφό που δεν έχει συναντήσει ποτέ.

Λέει ότι δεν μπορεί να νοικιάσει το δικό του σπίτι τώρα εξαιτίας του προηγούμενου ιστορικού του κι απευθύνει έκκληση για βοήθεια από το περιφερειακό εισαγγελικό γραφείο για να καθαρίσει το όνομά του.

Η φύση του εγκλήματος, το όνομα του δίδυμου ή η ανίχνευση της βιολογικής του οικογένειας είναι επί του παρόντος ασαφή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Εκανε τρία χρόνια φυλακή για έγκλημα που δεν διέπραξε - Τον μπέρδεψαν με δίδυμο αδερφό, τον οποίο δεν γνώριζε!
  • Εκανε τρία χρόνια φυλακή για έγκλημα που δεν διέπραξε - Τον μπέρδεψαν με δίδυμο αδερφό, τον οποίο δεν γνώριζε!
ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ